Gepubliceerd 22-10-2016 12:17 familie Rutten - Engel

Mijn overgrootouders waren Cornelis Rutten, in 1882 gehuwd met Maria Catharina Engel. Mijn grootvader was Franciscus Antonius Rutten, gehuwd met Anna Catharina Simons in 1921 en later - na haar overlijden - met haar zuster Sophie Simons. Ik zou graag mailcontact hebben met ofwel familieleden dan wel anderen die informatie willen uitwisselen.

vr. gr. Evert Krol'- ehakrol@home.nl

  •   Evert Krol
  •   2    0    0 

Reacties

Indie van Lieshout schreef op 16-11-2016 16:23
Beste Evert,

Ik ben zelf een nakomeling van de opa en oma van Maria Catharina Engel: Johann Engel en Maria Christina Smits. Ik heb wel wat informatie over de familie Engel, niet veel, maar wel iets, inclusief een foto van mijn betovergrootmoeder Hendrika (Henrica) Snoeren-Engel, dochter van J. J. Engel en J. C. Peij. En wat informatie uit de gevangenisregisters heb ik overigens ook!

Groet,
Indie van Lieshout
ir.vanlieshout@hotmail.com / www.indievanlieshout.nl

Evert Krol schreef op 17-11-2016 18:36
Hallo Indie,
Wat leuk deze reactie. Graag ga ik ontdekken of wij wat voor mekaar kunnen betekenen. De genoemde voorouders J.J. Engel en J.C. Peij zijn mij nog onbekend. Ik begrijp dat deze lijn loopt via Henrica Snoeren-Engel. Daar zal ik dus nog even goed naar moeten kijken. Ik zou het erg leuk vinden een foto van de betovergrootmoeder te kunnen zien. Ik zal verder nog wat info over mij sturen.
vr. groet,
Evert Krol
ehakrol@home.nl


Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen toevoegen.