Gepubliceerd 14-11-2007 13:44 Gouden Bruiloft

  • Datering van de foto: 1950
  • Wie staan erop: Het Feest comité Ter eren van een goudenbruidlof in de Noordbesterdstraat

Wie kan mij wat meer vertellen over de foto? Voor zover bekend gaat het over een gouden bruiloft. De op de foto staande personen waren volgens mij het feestcomité. Waar van Rechts staand Mijn Vader is Piet Maurits zijn vrouw (mijn moeder dus) is de vrouw rechts onder Riet Maurits-Elen. Zij woonden destijd in de Noord-Besterdstraat no 55. Wie kent de andere personen?

Dit verhaal heeft de volgende trefwoorden meegekregen: Noord-Besterdstraat (Tilburg)

  •   H Maurits
  •   4    1    1 

Reacties

Gemma Bertens schreef op 13-08-2014 21:01
Hallo. Op deze foto staan bovenaan in het midden mijn opa Toon Jansen en Alouis O'Prinsen zijn schoonzoon. Die woonden op de NoordBesterdstraat 68. Voor zover ik weet was het idd een feestcomite ter ere van een Bruiloft. Of het goud was weet ik niet.

H Maurits schreef op 25-08-2014 20:37
Beste Gemma
allereerst bedankt voor reactie
Maar on de middelste van de zes uit te kiezen is wat moeilijk
Maar het gaat zeker over een gouden bruiloft Het is ook zeker het feest comité. En er zijn verschillende Jansen bij betrokken Ben opnieuw een onderzoek gestart je kan mij ook mailen hepm@home.nl

Marion O'Prinsen schreef op 12-09-2014 13:57
Heb op een andere foto van je gereageerd: de 50-jarige bruiloft van echtpaar Mallens, nr.66. 3De van links is inderdaad mijn opa, Toon Jansen, rechts staat mijn pa, Louis O'Prinsen. Ik heb meer foto's van deze bruiloft en ook nog de bidprentjes (?) van de beide feestelingen. Plus nog wat smeuiige details over mijn oude buurvrouw, maar dat is hier niet gepast om te vermelden.
Marion Boers-O'Prinsen.

Gemma Bertens schreef op 19-10-2014 12:40
Beste H. Ik heb weinig toe te voegen aan mijn verhaal. Echter Marion (zie eronder) mijn nichtje woonde in de NoordBesterdstraat en zou er meer over kunnen vertellen. Bij haar moet je zijn voor een verder verhaal. suc6 met je zoektocht.


Reageer

U moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen toevoegen.


Media

Gerelateerde verhalen