Lindy van Dun

  • Geboortedatum: 25-03-1984
  • Sterfdatum:

Hallo, ik ben Lindy, 22 jaar en woon op een paar jaartjes na, mijn hele leven al in Tilburg. Voor mijn studie Museologie heb ik Tilburg een paar jaar omgeruild voor regio Amsterdam, maar voor mijn afstuderen ben ik weer terug in het oude vertrouwde Tilburg. Sinds een paar maanden woon ik in een gezellig studentenhuis in de binnenstad.

Momenteel ben ik bezig met het organiseren van een fototentoonstelling over de Tilburgse Kermis, die komende zomer te zien zal zijn in Concertzaal Tilburg. Voor die tentoonstelling heb ik me verdiept in het culturele en historische erfgoed van Tilburg en ik hoop daar in de toekomst ook meer mee te gaan doen. De tentoonstelling die ik organiseer, doe ik als stagiaire bij Stadsmuseum Tilburg en Theaters Tilburg.

Het organiseren van de tentoonstelling over de kermis is erg leuk, je komt allerlei soorten mensen en interessante verhalen tegen. De Tilburgse Kermis spreekt tot de verbeelding en ik denk dat dat bij vele andere Tilburgers ook zo is. Hopelijk kom ik jullie deze zomer tegen in de concertzaal!