Een ufo boven Tilburg in 2013 ?

UFO's  -

 

Twee jaar geleden, op 21 juni 2013, schreef een anonieme Tilburger onder de schuilnaam ‘Stargazer’ het volgende bericht aan het UFO-meldpunt Nederland: 

Een zilver/wit sigaarvormig object boven Tilburg. Het maakte geen geluid en kruiste met een ander sigaarvormig object. Het object vloog van oost naar west en kruiste met een object van west naar oost. 

Het was 17-06-2013 omstreeks 21:00 uur, en alles speelde zich af in een paar minuten.
De 2 identieke witte sigaarvormige objecten passeerden elkaar geruisloos op exact gelijke hoogte en op een afstand van ca. 25 meter van elkaar en ter hoogte boven het voetbalveld.

Ik schat dat ze elk zo'n kleine 20 meter lang en ca. 3 meter hoog waren, het meest verbaasde mij hun stuurmanskunst, zo uit de wolken dalend, en dan een kaarsrechte aanvliegroute (alsof het met een draad was uitgespannen).  

Natuurlijk is het lastig in te schatten, maar ik zit er geen kilometer naast.

De foto toont kleiner dan het eigenlijk in werkelijkheid was, en nee het was geen weerballon, een drone, zeppelin, zweefvliegtuig, plastic vuilniszak of hallucinatie! Het was echt.’ 

Op 28 juni 2013, in reactie op een twijfelaar, gevolgd door: 

‘Spijtig, in de Reeshof wonen ruim 42.000 mensen, en ik en mijn hond lijken wel de enige getuigen van het hele gebeuren dat zich boven ons hoofd afspeelde.’ 

Ik had er ook mijn twijfels over. Totdat ik een paar dagen geleden in mijn eigen tuin ook een ufo, in dit geval een vliegende schotel waarnam (zie de eerste afbeelding). 

Zodra ik er ‘kleine groene mannetjes’ uit zie stappen, kom ik er op terug. 

 

Louis Sparidans

 

Media